Youth Exchange – İtalya Bread and Roses

PROJE BİLGİLERİ ve KATILIM KOŞULLARI

Son başvuru tarihi : 01.02.2019  Pazartesi – Saat: 17.00

Seçim sonuçları bu tarihten 2 gün sonra yalnızca seçilenlere bildirilecektir. Ancak son başvuru tarihinden önce uygun katılımcıların bulunması durumunda GENÇTUR başvuru alımını sonlandırabilir. 04 Şubat’a kadar size projeler@genctur.org ‘dan  bir e-posta yollanmamışsa diğer başvuru sahipleri seçilmiş demektir.

Başvuru adresi projeler@genctur.com
Yaş Grubu 18 üstü
Katılımcı Sayısı 4 ülkeden 30 katılımcı, Türkiye’den 7 kişi
Katılımcı Ülkeler İspanya, İtalya, Romanya, Türkiye.
Proje Tarihleri 2 – 11 Nisan 2019
Projenin ortak dili İngilizce
Katılım ücreti Yok
Konaklama Konaklama ve yemekler proje kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır.
Giderler Yol, pasaport, vize , sağlık ve seyahat sigortası giderleri katılımcılara aittir.

Yol giderlerinin en çok 275 Euro’su, projenin bitimini izleyen final raporunun yazılması ve rapor ile yapılan harcamaların İtalya Ulusal Ajansı tarafından onaylanması durumunda, en erken projenin bitiminden 2 ay sonra, bilet, biniş kartı, vize gideri faturası gibi tüm yolculuk belgelerinin eksiksiz olarak ev sahibi kuruluşa zamanında iletilmesi koşuluyla geri ödenecektir.

DİKKAT : Proje bitiş tarihi, etkinliğim bitiş tarihi değildir. Bu gençlik değişimi etkinliği, daha sonra gerçekleştirilecek başka etkinlikleri de kapsayan büyük çaplı bir projenin bir parçasıdır. Proje bitiş tarihi : 31 Aralık 2019’dur.  Bu nedenle bu proje için yol giderlerinin geri ödenebileceği en erken tarih :1 Mart 2020’dir.

Ayrıca, yol gideri yalnızca İstanbul – iniş havaalanı – İstanbul uçak bileti olarak düşünülmemelidir. Eğer İstanbul dışındaki bir ilden katılıyorsanız, bulunduğunuz yerden İstanbul’a gidiş dönüş (uçak, tren, otobüs) + iniş havaalanından proje yerine gidiş dönüş tren ya da otobüs bilet giderlerini de hesaba katmalısınız.

Yol ve vize giderlerinin geri ödenmesi için katılımcıların bilet faturası, uçağa biniş kartı, vize makbuzu gibi kanıt belgelerini belirtilen sürede projenin ev sahibi kuruluşuna iletmeleri gerekmektedir. Ev sahibi kuruluşun istediği belgelerin zamanında ve eksiksiz iletilmemesi gibi katılımcıdan kaynaklanan aksaklıklar nedeniyle yol giderlerinin geri ödenmemesinin sorumluğu tümüyle katılımcıya aittir. Böyle bir durumda GENÇTUR sorumlu tutulamaz.

Katılımcılar seyahat ve sağlık sigortasını yaptırmadan gittikleri takdirde, proje sırasında yaşanacak bir hastalık, kaza, vb. durumlarda hastane, bakım, ilaç, ameliyat giderlerini kendileri ödemek zorundadır.

Projenin özgün duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru belgesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir